top of page
Getting Coffee

VEELGESTELDE VRAGEN

Blijf op de hoogte

HOE WEET IK DAT DIEMACO HET JUISTE ADVIESBUREAU IS VOOR MIJ?

Wij zijn het enige bedrijf op de Belgische markt die deze service in haar aanbod draagt. Deze is ontstaan uit de interesse en opgedane ervaring, de pijnpunten bij een opstart werden hier al snel heel duidelijk. Mede door de eigenaar van de toekomstige zaak centraal te zetten en alles rond deze persoon of personen te bouwen blijft dit een zeer individuele opdracht die wij telkens met de hoogste standaard willen afleveren. Voor reeds bestaande praktijken kregen wij reeds heel wat vragen voor uiteenlopende problematiek. Hiervoor hebben wij heel wat contacten in verschillende sectoren om jullie praktijk vooruit te helpen.

HOE PAS JE JE DIENSTEN AAN PER BEDRIJF?

Bij de start zitten we samen om alle noden en behoeften te bekijken. Vanuit deze gegevens zullen we een afgestemd actieplan hieraan koppelen om alles op een efficiënte wijze te laten verlopen waarbij ook u een overzicht heeft wat gedaan zal worden. Hierbij zijn tal van opties wat u wel of net niet wil opnemen in het actieplan, dit als een soort bouwstenen. Zo kunnen wij samen met u tot uw ideaal komen, zonder dat u zich moet focussen op dit gedeelte van uw bedrijf.

WAT MET DE AANKOOP VAN DIERGENEESKUNDIG MATERIAAL?

Wij kunnen vanuit de opstart meehelpen hierin of bij een reeds bestaande praktijk het materiaal aanleveren ter vervanging of uitbreiding. Dit materiaal kan rechtstreeks via ons aangekocht worden of wij verwijzen door naar een expert zodat u het nodige advies ontvangt alsook het correcte materiaal voor de behoeften van uw praktijk. Door samen te werken met exporten krijgt u steeds het correcte en meest recente advies. Service wordt hoog in het vaandel gedragen bij Diemaco, de klant staat steeds voorop.

bottom of page